Lite för mycket av det goda

Visst kan det vara mysigt att ha gäster ibland, och de som var här är faktiskt ganska trevliga. Men jag vet inte...Tyckte inte att kvällen var så direkt givande. Allt handlade typ om att Å skulle sitta och kackla precis som vanligt hela kvällen. Det och att vi skulle äta massor.
Blev först middag. Smakade sisådär, men gick ändå ner en del. Drack både läsk och vin till. Smalmat, ooooja.
Efter det blev det tårta. Fatta! Fucking jävla prinsesstårta. Som tur var glömde de att jag inte fått nån bit fören nästan hela var slut, vilket resulterade i en väldigt liten bit. Men ändock!

Aja nu har de iaf lättat härifrån, och jag ska fly in i badrummet för att ha lite kroppsvård i form av fotbad och pyssla med mina nagelar så, tills det att J kan gå med på att fixa våra hår osv.
På återseende :)
xoxo Mikaela

Lördagsgästerna har anlänt.

Sådär. då har gästerna kommit och sitter allihop ute i vardagsrummet och väntar på käk. And so do I.
Sitter dock inte ute i vardagsrummet atm, men det är väl mest för att jag inte pallar vara så social just nu.
Alla sitter och surra på engelska, om olika hundraser, vet inte, men jag tycker väl inte att det är sådär överdrivet spännande. Vill mest ha käk. Hör och häpnas. Men det är så. Börjar bli hungrig, och det verkar bli gott, även om det inte direkt är smalmat det bjuds på.
Aja borde väl hitta ut i vardagsrummet snart igen, och se om man kan få sno åt sig lite öl eller lite vin. Alla sitter och partar lite, medan man själv får nöja sig med vatten eller läsk typ. Hur tråkiga får man bli liksom?!
Aja borde som sagt hitta ut till dom.
Skriver kanske mer ikväll, annars när jag kommer hem från jobbet imorgon eller nåt.
xoxo Mikaela

Lyan ekar morgontrött

Haha klockan är typ halvtre, och ändå är hela familjen galet morgontrötta XD
Klev upp och väckte J vid halv 1-1, men han var lika trött som om man klivit upp och väckt han innan hans en somnat XD Jaja...
Han är hur som helst uppe på glasbanken just nu, och när han kommer hem ska vi väl försöka fixa det vi inte hann igår. Det vill säga; klippa mig, massera mig, färga bådas hår, färga ögonbryn/fransar, fixa med ansiktet.
Tror det blir mys. Hoppas bara vi hinner allt innan kvällens gäster kommer över på middag.
Potatisgratäng...
Känns som om jag "borde" ha ångest, men den är långt ifrån lika stark som vanligt. Både skönt och läskigt.
Men men, ska försöka fokusera på låttexterna nu, och skippa mattankarna för en stund.
Skriver kanske mer under dagen.
xoxo Mikaela

Trång torsdagsnatt och pysselfredag

Gårdagen slutade med lite trist info om att en riktigt gammal polare till mig, som jag inte träffat sen jag var fem, skulle komma över till oss vid tio på fredagsmorgonen, vilket ledde till att jag och J knallade upp till S.
Slagga där, jag och J, i en nitiosäng. Lite småtrångt, men det var mys och funkade ändå.

Fredagens planer var att han och jag först skulle färga hår, ögonbryn + fransar, klippa varandras hår, fixa ansiktsmask, och så massa massage på det. Och att kvällen sedan skulle avslutas med att se på Flickan som lekte med elden i kista.
Så strax efter ett rullar bilen ner till centrum för att köpa färg osv, och strax efter vi kommer hem fattar jag tag om saxen för att börja klippa J's hår. Blev lite fail. Han blev lite irro. Och vi kom inte längre än så.
Istället blev det en del film och mys inne på sängen resten av dagen. Men det var väl helt okej det med.
Resten av pysslandet får vänta tills imorgon konstaterade vi.
Så har en härlig lördag att se fram emot, hoppas jag!

Men nu börjar klockan springa iväg, så ska nog börja fundera på att krypa ner under täcket och sussa lite.
xoxo Mikaela


Tanketorsdag

Vaknade bredvid J imorse. Mys.
Kliver upp vid 11. Fixar kaffe, och går ut i vardagsrummet och tar en cigg med farsan. Han var betydligt trevligare idag.
Maserar honom, och strax efter jag är klar, kliver J ut och sätter sig hos oss. Syns långa vägar att nått inte står rätt till hos honom idag. Hans kroppsspråk, hans korta svar, hans allmänna attityd.
Så kryper upp och lägger mig i hans famn. Kramar om honom som bara den. För jag tror jag är med på vad det hela handlar om, och vill visa att jag står på hans sida.
Efter ett tag trillar vi in på sängen. Farsan drar och jobbar.
Och sen dess har vi bott här. Med musik i bakgrunden har vi legat och bara hållt om varann. Funnits där. Brytt oss. Talat utan ord.
Har typ tagit mig utanför rummsdörren 2-3 ggr senaste 5 timamrna eller nåt.
Men det är en sån dag idag. Det är inte en dag när man gör något.
Det är en tyst dag. En dag då man bara talar utan ord och väntar på att den ska pasera.

Tror det blir en liknande dag imorgon. Känns som den stämningen hemma, och J är ledig då med, så aah.
Skitsamma. Nu ska jag återgå till tystanden bredvid min sovandes kusin.

xoxo Mikaela


Fuck rubriker!

Jaha, ska försöka dra min onsdag lite kort hade jag tänkt mig.

Vakna av att farsan knacka på dörren 1½ timme innan jag skulle sitta på tåget på väg till UM. Kliver upp lagom stressad. Möts av donande musik och en farsa och en kusin som är på betydligt bättre humör än jag. Blir allmänt lack på att min morgon inte alls blev vad jag trott.
Kliver iväg till tåget. Tåget inställt. Väntar på erkättningsbuss en hel fucking timme. Missar UM.
Kommer till Kista. Möter upp morsan. Handlar. Äter. Handlar.
Blev en jacka från intersport, ett par dojjer från ecco och en halsduck, mössa och vantar från H&M.

Kommer hem vid halv 9. Å är hemma. (skulle hon inte vart egentligen, om det inte var för höstlovet) så blir lite sne på att inte slippa henne.
Istället ska hon sitta och ojja sig över att hon fixat tid på katterna ska avlivas. Å ooooj! Det är så galet synd om henne!
Ett par timmare senare kommer farsan och J hem. Surrar lite skit med dom. Jag och J ligger inne på sängen och fixar med vår rapparkalja XD
Kliver ut i vardagsrummet igen. Farsan skruvad i huvudet som fan.
Helt plötsligt har han bestämt sig för att känna medlidande för Å. Och säger till mig och J att vi inte får fortsätta betee oss som vi gör mot henne. Och att om vi inte sköter det, så kan familjen splittras på ett helt annat sätt än att Å får åka ut. (han syftar asså på att kasta ut J isf)
Hela stämningen blir fett cp.
Farsan är lack. J förvånad/förvirrad. Jag förvånad/förvirrad och galet jävla less på farsan. Jag menar, han kan fan inte kasta ut J. Vem fan skulle jag vara då, utan hans stöd? Vart ska jag ta vägen då? Skulle fan aldrig palla att bo själv med farsan och Å, inte nu när jag fått smaka på den goda kakan att alltid ha J där. Fan, det känns ju som att jag flyttat hem till J, inte till farsan. Huset är fan ingenting utan honom!!
Och sen sitter Å där i ena hörnet och är allmänt låg över att katterna ska avlivas.
Mer tilltryckt stämning får man ju fan leta efter!!

Skitsamma. Jag och J går in och lägger oss på min säng. Håller om varann. Ventelerer lite känslor, och filosoferar i allmänhet kring vad som händer här hemma.
Tar mig fram till 6 på morgonen innan jag somnar. Och när jag vaknar igen kommer allt från gårdagen tillbaka som ett brev på posten.
Helvete heller att jag orkar med det här!

xoxo Mikaela

Nytt besök på AM.

Hm...Min kväll har verkligen enbart bestått av mattankar. Hela kvällen, rakt igenom...
Så hamnade tillbaka på en av mina tidigare standardsidor att besöka varje gång jag gick in på datorn...
Och det hela triggade igång min äs lite till känns det som. Inte för att en kväll gör så stor skillnad, men jag blev mer varse om att jag inte är klar att släppa den än. Att jag inte anser mig vara klar med allt det den för med sig.

Så imorgon börjar jag med ABC-dieten igen. Ska tävla lite halvdant mot en annan tjej.
Den som klarar den först vinner.

Får se hur det går nu när BUP ska bli inkopplade och allt. Men vi får se som sagt.

Nu ska jag tagga. Trött som utav bara helvete.
Skriver antagligen inte fören jag kommer hem från UM och shoppingturen med morsan imorgon.
Men tills dess, sköt om er!

xoxo Mikaela


Kcalrik kväll ):

Mindre skojjigt slut på den här kvällen känner jag. Har tryckt i mig 3 koppar te, 2 vita mackor utan något på, två wasa delikates med smör och ost, och ett äpple, och ett glas hallonkräm. Hitintills.
Tror dessvärre att det blir till att hitta en toalettstol om en stund. Kommer verkligen inte orka behålla allt det här.
Fuck this shit!!

Tårfyllt filmtittande

Kollat lite film såhär på kvällskanten också. Kikade på "A secret between friends". En otroligt bra film, på många sätt. Stark story, och faktiskt helt okej skådisar också. En film som alla bör se. Ätstörda eller inte. För oavsett vilket, så kan jag nästan garantera er lika många tårar som jag själv fäller när jag ser den. Så tung att kolla på. Men så otroligt stark.

Här är första delen av den, om ni skulle vara sugna på att kika.

Musik

Sitter och lyssnar på lite musik. Mest sånt som jag kan relatera till min äs, för har otroligt mycket sånna tankar som snurrar i huvudet idag. Dels pga ångesten som snurrar sen igår, men också eftersom jag vet att jag måste ner till den vikten som står i remisen innan jag kommer till BUP på måndag. Nu ligger verkligen nervositeten och gror som fan. Vet inte riktigt om jag orkar sitta med mamma, pappa, en kurator och en sjuksköterska och snacka om alla mina problem... Men men, bara till att bita i det sura äpplet. Valde ju trots allt själv att söka hjälp för det.

Har btw inte ätit något än idag. Om jag ska försöka bli frisk så borde jag väl egentligen göra det. Men känner att all min vilja sätter sig på tvären mot det. Låter lite cp, men just nu känns det bara som jag vill bli sjukare och sjukare. Så att jag inte ska klara att ta mig ur det här. För det är ju nästan hela jag. Eller iaf så känns det så.
Vem är jag utan svälten liksom?

Här är iaf en av låtarna jag lyssnat lite på.

Tisdagsseg

Seg dag idag! Vacknade skittidigt, och dampade loss på att min egen dator kukat ur,och att jag inte fick liv i J's heller. Men men, nu är den igång. Så lär väl sitta fast här ett tag.
Tanken var att jag skulle dra och gymma, men känner mig inte direkt pepp, så tror inte  det blir så.
Funderar dock på att försöka få tag på någon polare och hitta på något. Tror det skulle vara bra för mig att hitta någon att umgås ett par timmar med.
Aja, ska nog avrunda här, för har inget av intresse att skriva egentligen. Inte som jag pallar formulera iaf.
Så hörs någon annan gång.
xoxo Mikaela

Första dagen på 'jobbet'

Igår var då första dagen som jag satt hundvakt åt Caxemannen. Blev en ganska chill dag med en långpromenad, en kopp kaffe hos farmor, lite eldande av öppen spis på kvällen. Slutade dock med en mc bean från donken på kvällen. Så blev ganska mycket ångest. Men men, har vant mig vid att det är så mitt liv ser ut, så ah,,,

Kort om gårdagen. Pallar inte skriva mer.
xoxo Mikaela 

Söndag 25/10

Myspysmorgon med J på ena sänghalvan. Så söt när han sover! Skulle det inte vart för att jag vet att han hatar bilder som ligger på honom på nätet skulle jag säkert fotat och kastat upp en här. Så söt. Så lugn. Och så sover han nästan alltid med ett leende på läpparna. Mitt gostroll det asså!

Men aja, vid 12-13.00tiden vaknade även han, och ganska så direkt efter det bar det av ut i höstkylan för att åka och fixa lite grejjer med hans bil. Tyckte jag skulle hänga på, för pallade bara inte sitta hemma med farsan och Å en hel dag.
Så efter ett par timmar senare, efter att bytt däck och rensat ur hela bilen, så bar det av till S, min faster. Blev pankakor till lunch/middag, tillsammans med mängder av grädde och sylt. Hej ångest. Hej kukmage! Burpa flera timmar efter det där asså. Usch!
Stanna iaf kvar uppe hos S. Tände en brasa, rökte ex antal cigg, surrade en massa skit, och så fixade jag och J varsin ansiktsmask. Haha kan inte sluta tycka att det är lite kul att han är så fåfäng med att färga hår, byta örhängen, använda ansiktsmasker osv. Sötnöt!

Men sen ett par timmar senare. Usch. Flippade ur totalt. Allt bara för att det på tv spelades en viss låt någon halvminut eller så. Men klarar inte av att lyssna på den utan att alla fucking minnen dyker upp. Allt från min deprision 07 tränger sig på. Och massa minnen mig och en av mina då bästa vänner kommer alltid som ett brev på posten. Så låg och skaka och grät som jag vet inte vad på S's säng, ute på hennes trappa med en cigg som knappt gick att röka för jag skaka så mycket, nej usch! Hatar sånna flipp.
Men J var iaf underbar under tiden. Kom och la sig bredvid mig, smekte mig bara lugnt över håret, sa inget. Bara höll om mig. Sa till S att hon typ skulle hålla käften. Att det inte var rätt läge att snacka osv.
Sen någon timme senare satt han och jag ute på trappen och snacka en del. Han är så fint stöd. Hoppas verkligen att han själv inser det bara.

När klockan nyss paserat 1 på natten började vi väl tänka på refrängen, och kom väl hem strax innan 2. Fan vad trött man var då asså! XD
Skit samma, för nu blev det här inlägget otroligt långt, och jag måste ut och ta en cigg.
Skriver snart igen.
xoxo Mikaela


Borta bra, men hemma bäst!!

Sådär, då fick jag äntligen chansen att skriva igen. Vet att det är måndag, men låtsas att det är lördag, för det är utifrån det jag kommer skriva.

Väskorna är packade, och jag, mamma och min lillesyrra sitter på buffén på hotellet och kastar i oss den sista middagen där. Äter en del. Stressad som fan. Bussen till flygplatsen går om en halvtimme.
Strax efter sju sitter vi på bussen. Min mage kukar ur och jag sitter och burpar i någon timme.
Bussen var allmänt seg, och lyckades bara sova någon timme eller så.
Vid halv elva var vi framme vid flygplatsen. Alla trötta som as. Och så vet man att man har en fyra timmars lång flygning framför sig. Inte direkt så man skriker av lycka...
Flyget var minst lika segt som bussresan. Bara det att de la till lite äcklig mat på flyget. Åt dock ganska mycket. Var varken särskillt hungrig eller sugen på att stoppa i mig spenat som såg ut som slam från någon kloak. Nej tack!
Fick sova någon timme till precis innan landningen, och 5 i 2, svensk vintertid, landade vi äntligen hemma!
Fixar bagaget och letar rätt på farsan. Sen bär det raka vägen hem. Gud så skönt!
Hinner knappt kliva innanför dörren innan jag landar i J's famn, och där fastnade jag.
Så släppades in som den fina trasdocka jag är in på rummet, och sen intog vi min säng och låg och gosa och surra skit fram till 7. Sen sov vi väl båda ett par timmar hit och dit, dock inte så sammanhängande, men ändå gos när han låg bredvid.
Fy fan vad jag saknat det där asså. Att bara ligga och gosa med J. Inte alltid snacka så mycket. Utan bara vara. Massera varandra, och bara somna i varandras famnar.
Så skadar det såklart inte att han säkert hann tala om för mig att det vara skönt att jag äntligen kommit hem, säkert 10 gånger under natten.
Kärlek på min familj säger jag bara.

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST!!

Hemma igen!!

Hej på er! Haha tänkte faktiskt vara så elak att jag skippar det här med att berätta om resan, och går direkt på och säger att jag äntligen kommit hem igen.
Har saknat er alla himla mycket! Både att läsa era bloggar, att svara på ett par kommentarer då och då, men självklart att ha någonstans att skriva ner alla tankar.

Har saknat vänner och familj otroligt mycket. Så var skönt att få komma hem.
Men tänkte nästan få skriva om det i ett eget inlägg, annars kommer det här bli så otroligt långt. Puss!

Ordning och reda?

Igår fick jag klartecken från min gamla syv om att jar har möjligheten att byta program. Känns skönt att veta att det bara är upp till mig nu om det ska bli så eller inte...

Hur som helst så är jag ju som sagt hemma hos mamma nu. Kom hit ganska tidigt igår, och käkade middag och så här hemma. Blev ganska mycket, men det kändes ändå...Inte fullt lika hemskt som det brukar.
Efter det kom M hit, och vi snackade väldigt djupa grejjer när vi var ute och tog en promenad.
Tillbringade resten av kvällen hemma med familjen och kikade på idol. Gick och smååt konstant. Inte okej!
Skitsamma, det var slutet på min fredag i korta drag.

Men nu är det ny dag, och nya saker som ska ordnas.
Vaknade ganska tidigt, typ halv 9. Gick upp, fixade lite gröt och åt det till frukost. Blev en kopp kaffe och lite juice också...
Efter det bar det ut på långpromenad med hunden, för att sen komma hem och tycka i sig en kaka.
Så nu ligger jag nere i källaren på min madrass igen och försöker bortse från kakan och istället fokusera på att packa om mina saker på ett lite smidigt sätt.
Haha så fult att man måste gömma ciggen i packningen. Pallar inte att morsan ska se dom.
Så nu ligger dom på dom mest märkliga ställen i packningen, men men, that's life!

Nehe nu ska jag alldeles strax kasta mig in i en dusch innan det blir lunch...
Och sen lär det ju bara bli till att dubbelchecka ex antal ggr att man har allt med sig.
Så lär inte hinna skriva mer idag.
Hörs nästa helg.
Puss och kram på er!!


Händelserik natt och morgon

Ojojoj. Mycket tårar under natten och morgonen. Och en J som fanns där som underbart stöd konstant. En varm famn att krypa upp i när man själv ville, och när han själv tyckte att det verkade behövas.
Mängder av pussar i pannan, på kinden och händerna.
Och första gången som han sa "jag älskar dig". Han valde verkligen rätt tillfälle, och det märks att han inte är den som överkonsumerar de orden. Så det värmde.

Hur som helst så fick han mig på nya tankar om hur man kan försöka lösa problematiken med mina studier. Han tyckte helt enkelt att jag borde byta linje, byta skola.
Kaos säger jag. Inte en chans att det går nu när jag redan gått en halv termin.
Men han pushade på mig, och jag tog tjuren vid hornen och började kika runt vilka skolor som finns.
Får se vad det leder till. Men har iaf ringt till en naturbruksskola, och försökt få tag i två stycken som har hotell-resturang.

Målet är väl att jag ska få lite mer praktiska bitar i mina studier. Jag blir vansinnig av att konstant sitta stilla...
Så att börja köra sök med hund eller stå och laga mat ett par timmar i veckan tror jag skulle vara något himla mycket bättre för mig.

Men som sagt, vi får se hur det går med den saken.
Ska försöka släppa dom tankarna och fokusera på turkiet nu istället.
Det här blir antagligen mitt sista inlägg innan jag åker, så tills jag kommer hem igen, ha det gött gott folk!
xoxo Mikaela

Fler besökare? Kolla in det här!

Vill du ha fler besökare till just din blogg?
Här är ett tips!
Klicka på länken, följ instruktionerna, och vipps!
http://www.viraltrafik.se/?kaosflikka
xoxo Mikaela

Helgjobb :)

Glömde förresten skriva att jag fick ett sms av min faster idag. Hon ville ha hjälp med att passa hennes hund på söndag, men jag sa att jag inte var hemma då, så det gick inte.
Men istället erböjd hon mig det som helgjobb från det att jag kommer hem och ett par veckor frammåt.
Så från vecka 44 till 46 så är jag hundvakt mellan 12.00 och 20.00, 50 spänn i timmen. 400 om dagen, och alltså totalt 2400 för de här tre helgerna.
Lite gladare tjej av det måste jag ju erkänna. Dom pengarna sitter finfint i en fattig students ficka :D

För övrigt ska F ha ett stort tack för att du alltid finns där när jag behöver någon att kasta lite jobbiga tankar över. Hur lång tid som en gått. En stor kram för det! <3

Men nu ska jag försöka få i mig det som ligger kvar på talriken, sen ska jag packa.
xoxo Mikaela


Tankarna snurrar runt, runt, runt

Torsdag idag. Ledig dag. Kuratordag.
Sov okej inatt, även om det tog tid att somna igår. Sov fram till typ halv tio, sedan var det upp, ta ett par cigg och fixa lite kaffe. Surra lite skit med J, och sega.
Vid två klev jag på tåget på väg till UM. Kommer smått stressad dit i tid, vid 3. Slår mig ner inne hos M-B, och pratar lite allmänt. Efter typ 20 minuter ville hon göra en övning med mig. Om min äs.
Så hon ritar upp ett schema eller vad man nu ska säga. Två plusspalter och två minusspalter.
Så ber hon mig skriva ner allt bra och allt dåligt med min äs, och sen samma sak men med att bli frisk.
Det visa sig att jag ser typ lika många bra som dåliga saker med båda delarna, vilket får M-B att undra om jag verkligen vill bli frisk. Om jag är redo för det...
Känns ju mindre kul, för jag blev genast ganska varse om att jag kanske inte är helt beredd på det.
Så just nu lever jag i en mitt-i-mellan-värld. Och ska typ försöka, tills nästa möte, komma på vad jag vill...
Inte det lättaste kan jag ju lova er!

Kom iaf hem vid 5, Å hade lagat middag. Falaffer med pasta.
Tog först bara 3 falaffer och lite pasta. Men fick sug efter något mer, och tog mer mat. Så totalt tryckte jag i mig 5 falaffer och lite pasta.
Dampigt nog visade det sig att en falaffel var ca 90 kcal. :O PANIK.
Blev trots den upptäkten en talrik med en hel burk med majs och en tomat, som jag nu sitter och försöker pula i mig tillsammans med en kopp te.

Tror jag ligger på ca 1000 kcal idag. Döda mig?
xoxo Mikaela

Blåval

Ja, jag känner mig som en jävla blåval idag. Och igår. Och konstant.
Det är fan inte kul.
Tog skitlång tid innan jag somnade igår. Var så otroligt arg och besviken på mig själv efter jag ställt mig på vågen.
Såg sällsynt höga siffror på den. Siffror jag sagt till mig sjläv att jag aldrig mer ska behöva se.
Siffror som visade på att jag skulle ha vägt FEM JÄVLA ÄCKEL KILO mer än vad det står i min remis.
Stälde mig ifs på den nu på morgonen och då var det "bara" tre kilo över.
Men ändå.
Jag fattar inte vad jag låtit mig själv bli. Sveriges egna blåval, here I come!

Och när jag är sådär äckelfet och allt...Då blir jag skitgrinig. Så alla här hemma titta fett snett på mig, och vart väl lite stötta när jag inte ens klarade av att ge dom en kram på kvällen. Men mådde så dåligt över att trycka upp mitt fett mot deras kroppar. Så nej tack!

Och när J kom in och la sig på min säng och skulle ligga med sitt huvud på min mage. Gosh. Jag höll på att smälla till honom. Mådde så galet dåligt över det...

Kollade precis upp hur lång tid det skulle ta för mig om jag skulle dra och träna också. Men hinner inte. Det är precis att jag inte hinner.
Fuck it!

Hoppas ni har haft en bättre vecka än mig.
xoxo Mikaela


Trötter!

Sitter hemma och är på sisådär humör. Drog ju till skolan idag, faktiskt. Vart lite småsegt när man satt på en 3½ timmes lång lektion. Dessutom blev det mängder av fika och godis, och just nu känner jag mig bara otroligt uppsvullen. Men så kan det gå...
Usch, vill sova. Funderar nästa på att göra det snart. Lika bra antar jag...
I vilket fall har jag lite annat att göra innan dess. Så skriver senare.
xoxo Mikaela

Försöker fånga känslan.

Jag har försökt få ner mina känslor i ord.
Här är ett exempel.

http://www.sockerdricka.nu/ref.php?u=98407&t=p&id=5152541

Ett annat, som är skrivet för ett tag sen, men som fortfarande stämmer in väldigt väl på mig är:

http://www.sockerdricka.nu/ref.php?u=98407&t=p&id=5138730

klickar ni på "Mikaela T" (står ovandör själva dikten i röd text.) och sedan på dikter, kan ni läsa lite andra texter som jag skrivit. Om ni känner för det.

Låg på allt och ingenting

Jag blir seriöst galen. Minsta, verkligen hur liten sak som helst, kan förstöra min dag.
Idag räckte det med att J låg på soffan och sov, jag satt i den andra och rökte. J vaknar, ser på mig, och frågar vad klockan är. Där var dagen förstörd, där var den lilla kommentaren som fick mig att tveka på att jag skulle orka ta mig till skolan över huvud taget idag.
Och varför det tänker ni?
Jo, för jag vet att jag redan skulle vara i skolan då han frågade. Skammen värker så gud in i helvete.
Därför.

Och om det då räcker med så små kommentarer, så kan ni nog gissa er fram till hur många gånger om och om igen varje dag som någon lyckas sänka mig till botten.
Skitkul.
Säger vi.

Inte på humör

Inte min dag idag heller. Vad fan är mitt problem?
Jag mår skit konstant, hela tiden galet trött, och stressen ligger och trycker så gud in i helvete.
Tårarna bara forsar och minsta grej ser jag som ett gigantiskt projekt.
Jag orkar inte mer nu. Jag vill somna. Somna förevigt.
Det här livet ger mig ändå inte ett skit. Om man bortser från ångest och panik.

Försov mig idag igen. Bra jobbat!
Så sitter här, har precis smällt i mig en stor jävla frukost och avskyr mig själv mer än vad som borde vara tillåtet.
Men jag har faktiskt bestämt mig för att jag ska ta mig till skolan idag.
Sen.

Sen är ett bra ord. I alla fall ibland.

xoxo Mikaela

SÖS nästa

Så då sitter man hemma och försöker koppla bort alla känslor. Försöker dränka tankarna i mängder av kaffe och låta timmarna rulla på utan att behöva bry sig om att det existerar en värld över huvud taget.
Det går sådär. Eller rättare sagt...Det går inte så bra!
Tankarna snurrar hej vilt, och minnen från mars tränger sig på när jag kollar på klockan och inser att jag måste röra mig mot tåget snart för att hinna till SÖS.
Men jag antar att det bara är till att vänja sig vid att minnena alltid kommer att finnas där. För vad som än händer i framtiden så komemr den 6 mars 2009 alltid att vara ett datum som har funnits. Hur lite jag än vill det...

Nej nu ska jag se till att leta rätt på mitt busskort osv innan jag pallrar mig iväg till pendeln.
xoxo Mikaela

Skippar skolan

Mitt humör kukade ur totalt nu på morgonen, drabbades av total jävla ångest över att jag inte pluggat under natten, och känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken.
Så idag blir en hemma dag. I alla fall till stor del, för ska till SÖS i eftermiddag. Vill inte!

Men nu ska jag försöka fokusera på skolarbetena.
Skriver säkert mer senare.
xoxo Mikaela

Klantarsel

Fint...Somnade igår, kände hur ögonen höll på att falla ut, så bestämde mig för att krypa ner i sängen trots allt. Jävla cp fick typ inget skolabete gjort. Bravo!
Stälde klockan på kvart i 5, myspys! Men skulle faktiskt hinna duscha och så, och skulle åka 20 i 7 tänkte jag.
När vaknar jag? Jajamänsan, typ kvart i sju. Lite mera BRAVO!

Så istället för att börja kvart över 8, såg jag precis till att jag inte  börajar fören halv 12. Funderar på att lägga mig och sova en lite stund till. Men samtidigt måste jag verkligen plugga. :S

Jag sattsar på sängen.
Puss och...God natt XD
xoxo Mikaela

Jobbiga nattplaner

Haft en skitdag idag. Åter en dag som jag önska inte hade behövt finnas. But it did!
Har suttit hemma hos min kära mor ett par timmar, försökt plugga. Inte gått så bra direkt :(
Vid 4 trillade jag ner till N på en kopp te och lite allmänt snack...Det enda positiva med den här dagen känner jag.
Vid halv 7 var jag hemma igen, och runt 7 började min "härliga" pluggnatt. Japp, ni läste rätt. Pluggnatt.
Har galet mycket att göra tills imorgon, och räknar stenhårt med att jag inte kommer få en blund.
Kommer väl varva pluggandet med lite kaffe, säkert en och annan macka, och förhoppningsvis även en promenad.
Bajs på en förjävlig dag. Men nu ska jag återgå till att försöka komma på hur man ska lösa bostadsproblemen för unga. Tjoho vad pepp jag är. INTE!

xoxo Mikaela

Stressad till tusen!

Sitter hemma hos mamma atm. Åkte till skolan och skulle gå på japanskan som tänkt. Men på väg dit flippade jag ur totalt av all stress, och skulle gå till skolasyster istället. Men självklart var hon hemma idag, så jag flippade lite till över att det inte blev som jag tänkt mig. Ringde morsan i panik, och bestämde mig för att åka dit.
Precis innan jag åkte stog jag och grät lite hos min mentor. Åhh vad den här dagen började fint.
INTE!!

Så nu ska jag försöka engagera mig i religion, svenska och engelska, trots allt.
Allt ska vara inne imorgon, och jag har redan ställt in mig på att jag inte kommer få sova inatt, utan att jag kommer vara tvungen att sitta och plugga fram tills det att jag kliver på tåget imorgon bitti igen.
Hatar stress. Verkligen hatar!

xoxo Mikaela

Svar till S: Första bilden drar jag inte in något direkt på, men när jag fotar mig själv på det viset som på andra bilden äcklias jag på tok för mycket av mig själv om jag inte gör det, så ja, till viss del drar jag in på den andra ja.

Söndagsmorgon...

Sista dagen på veckan har inlätts. Började den med en rejäl frukost vid 9. Sedan en idiot som kom och ringde på dörren och ville sälja blommer. Efter det lite mys på sängen med J. Lite fortsättning på skolarbetet jag satt med inatt, och lite mer mys på sängen. Lite snack med farsan framåt 1, och sen ner med tvätten runt 2.
Ganska vanlig söndagsmorgon helt enkelt.

För tillfället sitter jag och ska försöka fokusera på religionen igen. Försöka läsa igenom den information jag hämtade hem igår och sedan försöka skriva ihop någon inledning till föredraget. Samtidigt sitter jag och dricker/äter lite fil m. müsli och varvar allt med en cigg hit och dit och lite så...

Blir till att leta sig upp till ica senare under dagen och köpa lite hårfärg. Funderar nästan på att köpa lite godis, bara för att plåga mig själv lite. Hahah. Nej men är faktiskt lite sugen på det, och äter ändå som en häst just nu, så varför inte köra på fullt ut när man ändå håller på?
När jag kommer hem sen så väntar hårfärgning och att kika på den engelska varianten av Walander.

Ska väl försöka packa lite också, och försöka hitta tid och ork till att fortsätta plugga.
Känns som jag egentligen hade behövt avända hela helgen till att plugga. Har så grymt mycket jag egentligen måste fixa.
Men nu blev det inte riktigt så... Så får försöka utnyttja den tiden jag lyckas klämma in.

Och nu är ett sådant tillfälle.
Så skriver mer senare.
xoxo Mikaela


Dröm sött!

Nu trillar jag i säng och ska sova lite. Känner hur mina ögonlock faller igen konstant och att religionsuppgiften får fortsätta jobbas med imorgon istället. Har suttit och pluggat i ca 2 timmar nu, eller mestadels hämtat hem och granskat information, men hur som helst så får resterande delar vänta tills imorgon. För nu väntar huvudkudden på att jag ska falla tillbaka på den.

I övrigt har dagen inte vart särskillt kul matmässigt som jag tror ni förstått, men konstigt nog har dagen ändå varit okej, och inte allt för ångestladdat. Helt klart uppskattat! Även om jag är galet rädd för att ställa mig på vågen imorgon, eftersom ångesten antaglien lär dyka upp då istället.
Skit samma, det är ett senare problem. Nu ska jag försöka glömma det och se till att jag får en härligt natts sömn.

Xoxo Mikaela


Hetslördag

Ojojoj. Äter allt och ingenting just nu. ALLT!
Känns förjävligt, men klarar inte att sluta. Snälla skjut mig i huvudet!

Svar till ana; vad jag väger är jag inte direkt sugen på att dela med mig, och hur mycket jag måste gå upp vet jag inte eftersom jag inte börjat behandlingen än...

Bilder

Tog lite bilder för att se om det syntes överdrivet mycket på mig att jag ätit som en...jag vet inte vad under kvällen.
Här är iaf ett par utav resultaten:

            

Kollade förövrigt på lite gamla bilder också, från den tiden då jag vägde 6-7 kilo mer än idag. Inte kul...Satt och hade tårar i ögonen av all panik som dök upp av bara tanken på att jag kanske kommer gå upp mot liknande vikter under behandlingen...

Aja, nu ska jag sova.
Nattinatti!
xoxo


Förjävlig kväll

Ångestnivån är på topp här borta kan jag lova!
Hittade till skafferiet och till kylen nu på kvällskvisten. Blev te, två ostmackor, middagsresterna från igår och digestivkex. Efter det blev det dock en toalettstol som fick besök och ett par ben som fick bära mig på en kortare promenad. Men ändå.
Har tappat räkningen totalt på antalet kcal och antar att jag inte vill veta om det heller.

Fanfanfan, så var det med den nattens sömn...

Puss och god natt på er övriga som kanske funderar på att sova ändå.
Xoxo Mikaela


Fortfarande fredag...

Hej på er! Hoppas allt är bra med er!
För min del är det skapligt. Lite ångest efter att jag räknat ut antalet kcal för dagen. De är inte överdrivet mycket, har ätit för ca 350 kcal idag, men det känns ändå inte riktigt bra, med tanke på att jag bara ätit en sallad och ett äpple. Övrigt har varit mjölken som jag haft i mitt kaffe, totalt tre koppar.
Men har i alla fall tränat en del idag, blev lite cyckel, en annan maskin där man typ går/springer, och litelite styrka. Kändes skönt det i alla fall.
Hur som helst så är jag någorlunda nyligen hemkommen igen, och sitter och strökollar lite på tv samtidigt som jag väntar på att pappa och J ska komma hem. Men men...
Är lite rastlös, men kan inte komma på vad jag ska hitta på för att lösa problemet... Ska försöka komma på något, så skriver mer senare.

xoxo Mikaela

Svar till G: Det handlar nog mycket om att min ätstörning går i väldigt varierande perioder. Ibland äter jag som nu, alltså relativt lite. Men ibland kommer det veckor, ibland till och med en månad eller två när jag äter fullt normalt, eller kanske till och med mer än så. Ångesten försvinner inte dessa perioder, men orken att stå emot maten och orken att ljuga räcker inte alltid till för att jag ska kunna ta hänsyn till ångesten. Därav går jag ofta upp stora delar av det jag gått ner tidigare.

Svar till anonym: Jag är väldigt medveten om att jag har problem. Väldigt medveten! Gissa varför jag sökt hjälp och varför jag använder bloggen som stöd för att få ur mig alla jobbiga känslor?!!

Min fredag

Halloj! Hur är det med er?
Själv vet jag inte riktigt hur det är med mig. Jag mår väl okej antar jag...
Sov faktiskt riktigt gott, kom upp i tid och hade en ganska så behaglig morgon.
Kom iväg till skolan, hade en trevlig fredagssammling och efter det skulle vi ha svenska. Men eftersom att vi alla behövde internet för att kunna arbeta, och skolans internet laggade, så fick vi gå.
Hamnade nere på m's och köpte den vanliga salladen, bara grönsaker.
Satte mig på berget och åt. Åt allt. Ångest.
Direkt efter det hamnade jag på HJ och drack en kopp kaffe. Mer ångest. Både för kalorierna och för att jag slösade onödiga pengar. Men det var en impulsiv handling, och ganska skönt att sitta själv ett tag och bara ta det lugnt.
Nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska dra igång. Eller lektion och lektion...Vi ska typ sitta och lyssna på en vänsterpartist och en moderat som ska debbatera. Efter det blir det teambuilding inom gruppen som jag har ett projekt med. Blir nog ganska så soft ändå...
Sista jag gör innnan jag drar hem blir till att sticka till gymmet och cykla lite. Känner att jag är i ganska stort behov av det!

Nehe, jag måste tagga. Ska utnyttja de sista 20 minutrarna till att försöka få lite struktur på hur min helg ska bli.
Måste försöka planera in mat, packning, umgås med vänner, plugga samt färga och klippa mig under helgen... Lite knepigt att få in allt på samma helg känns det som...Men men...Just därför jag måste försöka fixaa det nu.

xoxo Mikaela

Kvällsångest

Så var den dagliga kvällsångesten på besök igen. Bara lite värre än vad den brukar...
Åt middag. Mådde skit. Mår skit. Kommer må skit ett par timmar till.
Men sånt är mitt liv.
Räckte med att jag åt en ytterst liten portion chilli con qourn för att jag sedan skulle hamna ute på balkonen, kedjerökandes och med tårarna konstant rinnande ner för kinderna.
Efter en stund hamnade jag inne på sängen, så nu ligger jag här istället. Med musik i öronen. Och tårar som rinner.
Ska ut på en promenad alldeles strax. Välbehövt av flera skäl.
Måste röra på mig efter maten. Och måste få komma ut och rensa huvudet ifred en liten stund.

det är kvällar som de här som jag tvekar på om jag egentligen orkar mer.

xoxo Mikaela

Smider middagsplaner

Lite småjobbig dag måste jag erkänna. Mötet på UM var allmänt påfrestande, gick igenom mars-händelsen en del inför det att jag ska börja gruppen. Helvetiskt jobbigt att tänka på!!
Sen när jag kommer hem ligger J inne på min säng, i bar överkropp och kräver att jag ska komma in och ge honom en kram. Visst, inga problem! Skitmysigt! Tills det att han och farsan driver igång snacket om "bröllopet" igen. Mindre glad jag inom loppet av ett par minuter.
Yttligare någon timme senare kastar farsan ur sig att Å ska upp och handla. Han ska laga middag till sig och J.
Men tror ni inte J börjar snacka om att vi ska fixa en vegetarisk variant också? Bara för att "nej men du har ju en dotter som också behöver mat".
Så nu ligger jag här med stora sleven ångest över att jag åt två äpplen i


Tankspridd torsdagsmorgon

God morgon på er! Torsdag idag då...Vilket innebär: ingen skola för mig.
Så sitter hemma och dricker mitt morgonkaffe samtidigt som jag försöker komma på hur jag ska lägga upp dagen, både matmässigt, pluggmässigt, och promenadmässigt.
Men funderar på att dricka mitt kaffe nu, sedan sätta mig och plugga lite religion. Därefter fixa iordning mig och dra till kista, eftersom jag har kuratortid idag.
När jag kommer hem sen tror jag bara det blir till att dricka lite kaffe och sedan leta sig ut på en promenad.
När jag kommer hem sen lär det väl inte dröja allt för länge innan Å fått för sig att laga middag, men jag kan redan nu säga att jag inte tror jag kommer vara så sugen på att äta av den.
Sen på kvällen, runt 9, bär det ut på en till promenad innan jag trillar i säng.

Gårdagens mat såg förövrigt ut såhär:
3 eller 4 koppar kaffe m. mjölk. 3 koppar te, varav 2 med mjölk. 2 äpplen.

Skulle tro att idag blir liknande...
Har gått ner ca 2 kilo sen jag senast stog på vågen, och vill inte sabba den glädjen med att trycka i mig massa mat.

Jag vet att jag säger att jag ska bli frisk, men som jag också sagt, det går inte att bara glömma alla tankar, drömmar och så vidare över en natt.
Och nu när jag ska utomlands och allt...Nej då kan man inte se ut såhär.
Jag måste få gå ner mina kilo tills dess. Så får man väl se vad som händer när jag kommer till BUP...Vad de säger och hur mycket de eventuellt tycker att jag måste gå upp osv...

Men nu ska jag plugga lite innan jag drar till Kista.
xoxo Mikaela

Inte min dag idag...

En dag fylld av ångest. En dag jag gärna sluppit. En dag, när allt bara varit skit!

Klev upp vid 20 över 6. Tog en kopp kaffe. Satt i bilen på väg till skolan redan kvart över 7. Kommer fram till skolan ca kvart över 8, och springer ner till ett café i närheten och köper varsin kaffe åt mig och pappa.
Sitter uppe hos skolsyster, i sällskap av pappa, min mentor och rektorn när klockan är halv 9. Rektorn ber mig berätta om varför vi är där, och varför jag mår dåligt. Allt jag går och bär på (bortsett från kärlek då...) tas upp. Efter inte allt för lång tid sitter jag och skakar som ett asplöv och gråter så gud in i helvete mycket.
Vi bestämmer oss i alla fall för att jag ska börja gå på resurs varje tisdag, men att jag inte behöver gå till skolan på torsdagar. Utan jag får en dag ledigt varje vecka. Fick även ledigt för min turkietresa.

När mötet är över bestämmer jag mig för att dra till gymmet för att få avreagera mig lite. Cyklar i en dryg halvtimme, och går sen in och duschar och sätter mig en ganska bra stund i bastun. Välbehövt!

När jag kommer hem vid 1 tar jag en till kopp kaffe, en cigg, och läser ett brev jag fått.
Det var från BUP. Svar på remissen har alltså kommit, och jag blev kallad till dem den 19 oktober.
Självklart en utav de dagarna jag är i turkiet.
Ringde och bokade om tiden, och satte mig sedan ner och började svara på det 9 sidor långa frågeformuläret.
Vissa frågor var ganska jobbiga. Väckte massa gamla minnen osv.

Hamnade inne på min säng efter det. Stirrade mig blind på väggen, det vita taket och hörnet på kudden.
Grät lite till, och skakade.
Precis som vanligt.

J kom in efter ett tag och tyckte jag skulle försöka kolla på en film för att försöka skingra tankarna.
Sagt och gjort. Filmen var väl sisådär. Och tankarna ligger kvar.
Men det var värt ett försök..

Vill bara sova nu. Jag vill bara att den här dagen ska ta slut. Jag orkar inte mer nu!
Men ska kolla en film till.
Sen ska jag ta en promenad.
Sen. (sen är fortfarande ett bra ord) Sen ska jag sova.
Vet inte om jag kommer orka skriva mer ikväll.
Så ni får en update först imorgon skulle jag tro.

Xoxo Mikaela


Behöver inte mer ångest nu..!

Jag är grymt sugen på te. Te kan nästan alltid lugna mina nerver när de flippar ur. Men jag har lagt mig till med den galet dumma olaten att alltid äta kex när jag dricker mitt kvällste. Och ikväll behöver jag verkligen inte mer ångest än vad jag redan har över annat...
Så tror inte det blir något te för min del...

xoxo Mikaela

fan för både befogade och obefogade känslostormar...!

Then I know...

Fan...Fan...Fan!
Allt är kaos och jag orkar inte berätta just nu. Tankarna bara snurrar, snurrar, snurrar. Kan inte formulera mig. Kan inte tänka klart.
Allt är bara en enda röra. En enda röra av drömmar som gick sönder.
Varför ska jag alltid vara så naiv och blåögd?

Maybe I´ll tell you all about it later.
Tills dess, skratta lite istället för mig.
xoxo Mikaela

Irritationsmoment!!

Blir så lack på skolan ibland asså! Varför kan inte folk bara vara lite hjälpsamma?
Jag verkligen måste få ut en ledighetsansökan idag, men har inte instalerat någon skrivare än, så kan inte skriva ut den. Och pissfittan inne på expeditonen vägrar hjälpa mig.
Måste ha den jävla ansökan till imorgon, för ska på EVK-möte i skolan imorgon, alltså då vi ska diskutera hur man kan lätta upp studierna för mig, och vilka eventuella ändringar som ska göras i mina kursplaner.
Antagligen lär vi diskutera all min frånvaro då, som är ganska så hög. Och att jag då ska söka ledigt tror jag inte skolan tycker låter som en så bra idé. Därför skulle jag verkligen behöva få ta det muntligt med rektor och så vidare... Men neeeej då. Inte en jävel som kan fixa en ansökan åt mig.
Fitta!

(Ja ja är irriterad!)

xoxo Mikaela

ps, svar på den anonyma kommentaren. Tack så mycket (:

Fritt arbete

Fan vad segt! Kom till skolan nyss, och direkt när jag kliver in i klassrummet får jag veta att vi inte har någon direkt lektion. Visst, de förväntar sig att man pluggar, men jag kunde precis lika gärna kunna stannat hemma tills typ nu, istälelt för att gå hemmifrån strax innan 12.
Aja skitsamma. Det blir säkert bra...Eller nåt..
Och helt ärligt, hade jag vetat innan att vi inte skulle haft någon religon så skulle jag säkert inte orkat ta mig till skolan för att gå på bara en lektion.
Men ändå!!

Nej jag kanske bprde fokusera lite på reliogionen innan jag går ut och tar en cigg...
Ha det gott. Skriver snart igen.
xoxo Mikaela

Dagens...

            Så här ser jag alltså ut idag...   Randig tröja och tighta jeans.                           
   Nyduschad :)               Dagens klädsel             Dagens smink


Krongel

Frukostkaffe is the shit!
God morgon på er allihopa!
Tänkte bara säga det att jag äntligen hittat lösning på problemet med att jag inte hade usb-kabeln till kameran.
Så hade faktiskt tänkt få göra en vlogg åt er idag.
Men det blev lite knas när jag sen skulle ladda upp det på nätet, så ni fick överleva utan det tills dess att jag har tid att komma på vad problemet är den här gången.

Just för tillfället sitter jag och smuttar på morgonens första kopp kaffe.
Gjorde nyss ett försök att väcka J, så man kunde få lite mys såhär på morgonkvisten. Men försöket misslyckades :/
Så han ligger fortfarane och sover sött där ute...
Kanske ska dricka upp mitt kaffe och sedan hoppa in i en dusch, och försöka igen först efter det?
Tror det får bli så.
Skriver mer när jag är i skolan antar jag.
xoxo Mikaela

Jag bjuder på den!
Jag bjuder på den XD

 

 

 


Musiknjutare

Hamnade inne på sängen med lite musik istället för att plugga. Det fick vänta till resurstiden imorgon istället.
Nu blev det istället lite konversationer med E och lite blandad musik.
Lyssnade precis på poison (alice cooper) och låg och lyssnade/läste texten till låten (för typ hundrade gången) och konstaterade åter igen hur väl den stämmer in på mig.

Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
I want to love you but I better not
Touch (dont touch)
I want to hold you but my senses
Tell me to stop
I want to kiss you but I want it too
Much (too much)
I want to taste you but your lips
Are venomous poison
Youre poison running through my
Veins


Ligger förövrigt och myser i J's tjocktröjja. Sånt är härligt :)
Synd bara att han inte ligger här bredvid mig. Det hade vart ännu trevligare.
Aja, även om jag har sovmorgon imorgon kan det kanske vara en idé att börja göra sig iordning för att sova lite.
Hörs kanske mer ikväll. Annars imorgon.
Hur som helst får ni ha det bra tills det.
xoxo Mikaela

Stresskväll

Hej på er gott folk.
Hoppas ni haft en lite lugnare kväll än jag. Har suttit med panik över både allt jag stoppat i mig under kvällen, men nästan ännu mer över ett skolarbete som jag trodde skulle redovisas imorgon, och som har gått skit hitintills. Har kört fast som in i helvete, kommer inte fram till något att skriva.
Men som tur var jag inne på FB och ett par i klassen klargjorde för mig att det inte ska redovisas fören torsdag.
Snacka om att andas ut av lättnad. Stressade upp mig som utav bara helvete över det innan.

Borde dock ändå läsa vidare lite på nätet nu ikväll så jag kan börja försöka skriva på texten imorgon på resurstiden i skolan.
Ska även försöka lura in J på sängen en stund så jag får lite myskväll ikväll med innan jag går och lägger mig.
Dock behöver jag inte skynda i säng ikväll, då jag har sovmorgon imorgon och inte börjar fören 13.15 :D

Aja, läsa vidare om fosterdiagnostik var det ja...
Ha det gott.
xoxo Mikaela


Hemma igen :)

Sådär då var man hemma från skolan igen då. Skönt!
Kom hem för ungefär en timme sen. Hälde upp lite kaffe, och klev in på rummet där jag såg J ligga på sängen och sova så sött. Kröp ner och la mig bredvid honom och låg och mös en liten stund. Åt två mackor, varav en med paprika, och en helt utan pålägg.
Söthjärtat var lite go och låg och snosade på min hand. Pussade lite på den, och tittade upp och såg mig sådär...kärleksfullt men samtidigt lite mysitiskt på mig. Det är nästan lite sjukt hur mycket en person kan påverka ens sinnesstämning. Men han är duktig på det där. På att påverka mig. Kärlek på det!

Nu sitter han dock ute i vardagsrummet, medan jag ligger inne på sängen.
Måste erkänna att det känns lite tomt. Samtidigt som det är skönt att ha lite egentid också, även om jag borde ta tillfället i akt och plugga lite. Har ett ganska stort projekt tills imorgon, och hur långt har jag kommit tror ni? Typ ingenstans. Känns mindre bra!!
¨
Nehe hörrni. Om man kanske skulle ta tag i religionen och få det överstökat...
Skriver ikväll.
xoxo Mikaela

Chattar med ett ex

Haha! Jag vill ju bara skratta henne rakt upp i ansiktet.
Sitter och chattar med ett ex till mig, och snackar på massor om hur underbar J är. Och hon försöker övertala mig om att det nog inte är den typen av kärlek jag känner för honom.
Hon är lite konstig, men aja, så kan det gå...Hon kommer ändå alltid att vara en tatuering i mitt hjärta...

xoxo Mikaela

(För övrigt bara 15 minuter innan skolan slutar ^^ )


Uppsvullen

Sitter och lyssnar på musik som får mig att vilja åka gem till söthjärtat hemma på sängen. Men känner mig så galet uppsvullen efter lunchen, så skulle ändå inte klara av att ligga på sängen och veta att han känner allt mitt fett som tränger fram.
Känns så otroligt jobbigt att känna att man inte ens skulle kunna klara av en sötnos. Självhat? Nej inte alls. Inte alls.


Salladslunch

Hej och hå, jag mår dåligt som få.
Har precis haft lunch, eller ah, har fortfarande lunchrast, men har precis vart iväg och käkat.
Blev en sallad från M, bara grönsaker, eftersom jag är vegetarian blir det aldrig med någon mer "spännande" fyllning. Blev dock dressing till det, och nu mår jag sjukt dåligt över att inte veta vad den dressingen innehöll. Vill veta vad, vill veta fettprocent, vill veta kalorier. Men vet ingenting. Hatar sånt här obeskrivligt mycket!

Klev även upp till skolsyster nyss och pratade lite med henne om remissen till bup. Jag tycker det är så galet jobbigt att inte veta vad som kommer att hända, och fråga henne om hon viste på ett ungefär hur lång tid det tar innan man får svar. Hon kunde inte ge något exakt svar, men hon sa att det inte skulle förvåna henne om det tog en vecka till. Har redan gått en vecka. Jag dör av nervositet.

Aja nu ska jag in till svenskan om en liten stund. Skriver mer senare.
xoxo Mikaela

Sega skoldagar isn´t the shit!

Ush, sitter i skolan atm. Precis haft en otroligt seg japanska lektion, och ska nu spendera ca 80 minuter framåt med att plugga matte. orkar man?
Vill hem och ta det lugnt istället. Dra igång en film eller så. Men icke!
Måste dessutom plugga religion hela kvällen när jag kommer hem.
Mindre pepp!
Men nu måste jag försöka hänga med på genomgången istället.
Skriver mer sen.
xoxo Mikaela

Morgonmys

God morgon snyggingar!

Tänkte bara slänga in ett inlägg om morgonen också. Haft en precis lika mysig morgon som kvällen igår.
Vaknade en halvtimme innan min klocka skulle ringt, tassar ut i vardagsrummet för att sen gå in i köket och fixa kaffe.
Och vem sitter inte vaken där i soffan då, om inte J.
Han hade suttit uppe hela natten och tänkt gå in och väcka mig. Söthjärtat!
Så blev en kaffe och lite fil till frukost. Känns sådär, men det är väl bara till att bita ihop och leva på annat som är fint i livet.
Eftersom J inte sovit något under natten bestämde han sig för att inta min säng, och jag för att göra honom sällskap.
Så blev massa gos, mer massage, mer ligga på hans bara överkropp och lyssna på hans hjärta.
Han lyssna lite på mitt också. Och typ ”Vilken hög puls du har. Varför då?” Haaahaaa. Vad fan säger man? ”Ja du, bra fråga. Har typ alltid hög puls, den blir det jättelätt” fick typ bli mitt svar :P

Sen när jag skulle upp till tåget, vägrade han släppa iväg mig. Han tyckte det va viktigare att han fick ligga och krama på mig de sista 10 minuterarna, och valde att skjutsa mig upp till tåget isället.
Nutte!

Okej, nog om det känner jag. Att jag har en supersöt kusin tror jag ni insett för ett tag sedan.

Ps. Bilder och så kan ta ett tag. Blev inte klar med städningen igår och har inte den blekaste om vart sladden befinner sig. Ni får hålla ut ett tag till. Sorry!

Xoxo Mikaela


Myspyskväll

Hej på er alla söta små saker där på andra sidan skärmen
Har ni det bra?
I do!
Hade en väldigt mysig kväll med min kusin igår. Väldigt mysig.
Allt började typ med att jag låg på sängen och lyssnade på musik. Gick ut i vardagsrummet, och musiken hördes bara lite dovt ut där jag och övriga familjen satt.
Rätt vad det var slogs en viss låt på, en låt som J är lite småkär i. Så han rusar upp, och bokstavligen springer in på mitt rum.

Hängde på han dit in, och ja…Sen fastnade vi där.
Blev lite massage, efter viss övertygning, och när jag sedan fått massera honom låg han kvar flera timmar inne hos mig, i bar överkropp.
Låg först på hans rygg, haha söten ville inte släppa mig efter jag suttit ovanpå honom när jag gav massagen. Men efter ett tag hamnade jag på hans bringa och bara låg och lyssnade på hans hjärtslag.
Mysfaktorn var enorm!

Lite senare på kvällen låg han och hade jordens föredrag om droger för mig. Han tyckte väl att han  var tvungen att informera mig en del, om jag nu skulle råka stöta på det.
Han verkade tro att jag tyckte det var riktigt jobbigt, men jag försökte övertala honom om att det var okej.

Hur som helst så bad jag honom ligga kvar, så jag bara kunde hämta en sömntablett och borsta tänderna, och sedan få somna med honom bredvid mig. Han verkade inte ha något emot det, men farsan blev lite irriterad och sa åt J att gå ut så jag skulle klara av att somna. Damp på farsan ibland!

(Btw så ska jag döda Pat när jag kommer till skolan. Hon vet om allt med J, och skrev till mig på msn igår, när han och jag låg på sängen och lyssnade på musik. Han låg bakom mig och kika lite vad jag skrev in för låt. Och då skriver hon ”hur går det med kusinen då?”. Fy fan vilken panik jag fick. Vet inte om han såg det eller inte. Men han sa i alla fall inget om det… Pinsamt hur som.)


Städning är så galet segt!

Rubriken säger väl det mesta? Jag tycker det är galet segt att städa!
Har fått undan all tvätt och så, men ska alldeles strax springa ner i tvättstugan och hämta upp allt det rena.
Önska mig lycka till att hitta orken att hänga in allt i garderoben. Brukar få stå kvar i sin ikeakasse på golvet, men känns inte som en så snygg lösning direkt.
Måste bädda sängen efter det också. Och rota runt på mitt skrivbord.
Måste fan fixa lite ordning här inne, ser förjävligt ut.
Bilder kommer förhoppningsvis när jag städat, för har jag tur hittar jag usb-sladden till kameran då.
Då ska ni fan få chockas över hur stökigt man kan ha det.

Men nu börjar det bli brottom ner i tvättstugan.
Vi höres.
xoxo Mikaela

Ras Cricket - Skin



Så, nu  blandar jag lite städning med att ligga på sängen och kolla datorn. Samtidigt knarkar jag denna låt, bara för att den betyder så galet mycket för mig. (Min och J's låt typ. Första gången på aslänge som jag hörde den,låg jag i hans knä i soffan. Båda sjöng med, log och såg varandra djupt i ögongen. Speciellt i refrängen. Så mysigt!!)


Sen är ett bra ord

Bilder och så kommer sen. Sen är ett bra ord!
Men just nu ska jag bara gå och ta lite mer kaffe, en cigg, och om en knapp timme ska jag påbörja min väldigt spännande dag i tvättstugan. Suck...
Men men, det är sånt som behöver göras, så det är bara till att ta sig i kragen.
När jag kommer tillbaka hem lär det väl bli...Plugg...Eller åtminstonde, ett försök till att plugg...

Nehä, nu skriker min kropp efter cigg.
xoxo Mikaela

(God?) Morgon

Hej hallå!
Hur är det med alla er där ute? Sovit gott? Drömt något sött?
Med mig är det väl, som jag tror ni förstår om ni läst de två tidigare inläggen, lite förvirrat.
Jag vaknar upp på morgonen och känner att det är en till dag när jag inte riktigt vet vem jag är, vad jag vill, och vad som är rätt och fel.
Bara ligger och tänker. Tänker massor!

Vaknade i alla fall för ungefär en och en halv timme sedan. Sov ganska gott, var någorlunda pigg när jag vaknade, så gick upp direkt, fixade lite kaffe, tog en cigg, och efter en stunds eftertanke valde jag att krypa upp och lägga mig bredvid J. Sötaste låg bara och sov, han verkade inte riktigt reagera på att jag kom upp dit, fören typ 5 minuter senare. Då mumlade han lite som jag inte hörde, och när jag frågade vad han sa blev han lite irriterad och vände sig bort från mig. Jag förstår mig inte på honom. Han har vart såhär flera dagar nu. Vad är det med honom?!
Hur som helst, hälde upp lite kaffe åt oss båda, men han verkar ha somnat om. Så jag drack upp mitt, gjorde en knäcke med ost på efter väldigt velande, och åt sedan upp den med.
Så ligger här med ganska mycket ångest.
I remissen till BUP står en vikt, men jag har klantat till det och väger 1 kilo mer än så nu. Känns inte så bra.Känns väldigt dåligt faktiskt!
Och så äter jag en macka. Med ost.
Fan vad jag inte tycker om det här!
Aja, jag tror jag ska ha en till kopp kaffe, en till cigg, och göra ett nytt försök att väcka J.

xoxo Mikaela

Kärleksbekymmer

Okej, jag tänkte bara introducera er i mitt liv i allmänhet lite, inte bara om ätstörningar.
Så därför tänkte jag att ni kanske vill läsa lite om mig och mina svårigheter vad det gäller kärleken också...
Den är minst sagt komplicerad!
Men jag ska göra ett försök till att förklara ändå.

När jag var 14 (är 16 nu), konstaterade jag att jag absolut inte var heterosexuell. Men jag kunde inte sätta fingret på om jag var homo eller bi.
Efter en våldtäckt som skedde i mars 2009, precis innan jag fylde 16, blev jag otroligt avskräckt från killar, och drog slutsatsen att jag nog var gay. Ïntresserade mig för en tjej väldigt länge och så...

Hur som helst, så bor jag tillsammans med min pappa, hans tjej, och min 21(snart 22)åriga kusin (kille).
När jag berättade om mina psykiska problem för familjen, reagerade min kusin ganska så milt på saken i sig. Men han sa att vi skulle klara det här tillsammans.
Från tisdag till och med lördag den veckan, låg jag bara hemma och skakade som ett asplöv. Jag hade rivit upp så många sår, så många minnen som jag bara försökt förtränga tidigare.
Men då fanns min kusin där. Vi skulle klara det här sa han, gång på gång.
Han låg bredvid mig på sängen. Bara låg och höll om mig. Borade ner sitt ansikte mot min hals och bara låg där. Flera dagar i rad låg vi så.
Och den trygheten jag kände där och då, den har jag aldrig tidigare hittat hos någon annan. Aldrig!

Att ha J liggandes bredvid mig i sängen blev ett beroende. Ett måste.
Och ofta fick jag det jag behövde.
Men jag började kräva mer. För jag märkte att det fanns något mer än bara att stötta mig, bakom hans pannben med. Precis som det gjorde inom mig.
Någonting som jag själv skulle tro är kärlek.

Men vad gör man då, när man gått och, som en person som definierar sig själv som gay, går och kärar ner sig i sin drygt fem år äldre kusin?!!
Och dessutom bor under samma tak som honom?

Vad gör man när han ena sekunden ligger och pussar dig i pannan, kanske till och med på läpparna, stryker dig över ryggen och kramar dig så hårt att du tror att du ska gå sönder. När han kommer in och väcker dig på morgonen och serverar kaffe på sängen. När han ligger kvar inne på din säng och strycker dig harmoniskt över håret tills du somnar.
Och nästa dag sitter han vid datorn. Ger dick knappt så mycket som en blick när du kommer hem. Avböjer alla ideér om att kika på film, få massage, spela kort, allt. När han ger blanka fan i dig.

Vad gör man då? Har ni några tips? (och jag kan redan nu säga att jag är för feg för att prata med honom om det. Tänk om han inte alls upplevt det på samma sätt. Tänk vad det blir till att göra bort sig. Och inte kunna gömma sig någonstans. Inte kunna undvika honom efter det. För man bor under samma tak!)

xoxo Mikaela


Bloggen fick flytta hit!

Hej hej. Tänkte bara få skapa en ny blogg som känns lite mer personlig. Verkligen betydligt mycket mer som en dagbok än som en ren faktatext om vad jag gör på dagarna. Ska fösöka få liv i min nuvarande kamera, eller ah, snarare hitta laddare och överföra bilderna osv. Men när det är igång ska jag försöka blogga lite mer även genom video och och biler. Känns som ni skulle tycka att det lite mer intressant att föja mig på resan mot ett trevligare liv om ni har en inblick i allt mitt vardagliga också.

Rotar rätt på sladdarna imorgon, för nu känner jag att sömntabletten börjar ge verkan. Får i alla fall hoppas!

xoxo Mikaela

RSS 2.0