Flyttad

Har än en gång flyttat bloggen. Och den här gången för att få vara så anonym det bara går. Vill inte att fel personer hittar bloggen, och inte heller att nya läsare ska kunna identifiera mig.
Det må låta fåfängt. Men jag orkar inte såra fler personer vid fler tillfällen.
Kommer dessvärre inte heller att ge ut adressen till personer som känner mig, men som inte vet om vad som hänt den senaste tiden. Allt för att inte öppna upp mig i onödan. Har redan för många som vet för mkt.
Så ta inte illa upp om ni inte får den nya adressen. Det är inte menat mot er som personer, utan av helt andra skäl.

Skriv en kommentar med er mail och vem ni är, om ni vill att jag skickar den nya adressen.

Bye!

Komma igång igen...?

Snacka om att jag är velig vad det gäller det här med bloggandet.
Jag både vill och vill inte blogga.

Vill, för att det är en del av mig. Det hjälper mig att få skriva av mig, och alla kommentarer ger mig ofattbart stöd.

Vill inte, för att kommer adressen ut i fel händer riskerar bloggen att såra människor som jag verkligen, verkligen inte vill såra.

Så har lite att överväga innan jag bestämmer mig för hur det ska bli. Men när beslutet väl är taget sen så hoppas jag att jag kan hålla mig till det, en gång för alla.

Hur det nu blir, så finns det massa kramar från mig, till er, tills nästa gång jag skriver. <3

vindarna vänder

Allt här i livet har en tendens att ändra sig. Vissa saker går snabbare än andra. Men allt ändras, förr eller senare. Just nu sker alla förändringar väldigt snabbt för min del. Allt var på väg att lösa sig, eller iaf gå åt rätt håll, när en enda kommentar vände livet upp och ner, och jag står på ruta ett igen. Har inte varken viljan att vika ut alla mina känslor på nätet eller orken att hålla er uppdaterade, så bloggen kommer få ligga på is tills det att jag kommit på fötter igen. Hoppas ni förstår. Kramar från mig!

RSS 2.0